Μπαρτσελόνα: Στον «πάγο» ο Ντεμπελέ αν δεν ανανεώσει

Μπαρτσελόνα: Στον «πάγο» ο Ντεμπελέ αν δεν ανανεώσει

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Στον «πάγο» ο Ντεμπελέ αν δεν ανανεώσει

bet365

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ντεμπελέ με τη Μπαρτσελόνα, καθώς ο σύλλογος προτίθεται να τον βάλει στον «πάγο» για το υπόλοιπο της σεζόν σε περίπτωση που αρνηθεί να ανανεώσει!

Πιο αβέβαιο από ποτέ πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα.

Παρά τι φιλότιμες προσπάθειες που έχει καταβάλλει ο σύλλογος για να τον πείσει να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ο Γάλλος για την ώρα δεν φαίνεται πρόθυμος να ανανεώσει και πλέον η αποχώρησή του από τη Βαρκελώνη φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ!

Σύμφωνα πάντως με τη «Marca», στο καταλανικό κλαμπ απαιτούν μια άμεση απάντηση από το περιβάλλον του Γάλλου σχετικά με τις προθέσεις του για να δρομολογήσουν από την πλευρά τους τις εξελίξεις.

Όπερ σημαίνει πως εφόσον ο 24χρονος αρνηθεί να δώσει τα χέρια για μια νέα συμφωνία, τότε ο σύλλογος θα τον βγάλει στο «σφυρί» στο χειμερινό παζάρι προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Και δεδομένου πως ο Ντεμπελέ... κωλυσιεργεί, η Μπαρτσελόνα του έχει διαμηνύσει πως αν δεν ανανεώσει ή αν δεν αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή τον Ιανουάριο, τότε θα ολοκληρώσει τη σεζόν βλέποντας όλα τα παιχνίδια από την εξέδρα!

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LA LIGA Τελευταία Νέα