Επιτέλους... βαθμός για τη Σοσιεδάδ, νέα ήττα για Μπέτις

Newsroom
Επιτέλους... βαθμός για τη Σοσιεδάδ, νέα ήττα για Μπέτις

bet365

Τον πρώτο της βαθμό έπειτα από τα τέλη Νοεμβρίου πήρε Σοσιεδάδ που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αλαβές και έπιασε την Ράγιο στην 5η θέση. Νέα ήττα για Μπέτις που είδε την Ατλέτικο να την πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής.

Εδώ και εβδομάδες αδυνατούσε να σηκώσει κεφάλι. Η Σοσιεδάδ είχε χάσει τη λάμψη από το δυναμικό της ξεκίνημα που την είχε βρει για καιρό στην κορυφή της La Liga και η νέα πραγματικότητα την είχε υποχρεώσει σε τέσσερις σερί ήττες. Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Αλαβές θα ήταν ό,τι πρέπει για μια ιδανική επανεκκίνηση στο 2022, όμως με αυτές τις συνθήκες ακόμα κι ο βαθμός της αρκεί.

Κι αυτόν ακριβώς απέσπασαν οι Βάσκοι που ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Μεντιτορόθα» και τουλάχιστον απέφυγαν να διευρύνουν το αρνητικό σερί, «πιάνοντας» παράλληλα στην 5η θέση τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο 14΄ο Γιανουζάι, όμως το γκολ του Χοσέλου από το σημείο του πέναλτι (58΄) τους έκοψε τα .. φτερά για ένα ονειρικό ποδαρικό στη νέα χρονιά.

Νέα «σφαλιάρα» για Μπέτις

Τελικά ήταν να μην γίνει η αρχή... Μετά την ήττα από την Μπιλμπάο την προηγούμενη αγωνιστική, η Μπέτις υπέστη δεύτερη σερί στα χέρια της Θέλτα (0-2) και είδε την Ατλέτικο Μαδρίτης να την πλησιάζει στον έναν βαθμό. Με δυο γκολ του Ιάγκο Άσπας στο 36΄και 45+2΄οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Βιγιαμαρίν», σκαρφαλώνοντας έτσι από την πλευρά τους στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα