Ντιέγκο Γκοδίν: «Κλείνει» στη Βαλένθια

Βασίλης Μπαλατσός
Ντιέγκο Γκοδίν: «Κλείνει» στη Βαλένθια

bet365

O Nτιέγκο Γκοντίν βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου από τη Κάλιαρι και σύμφωνα με τη «Marca» υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην Ισπανία για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Βαλένθια.

O Ντιέγκο Γκοδίν μετά από ενάμιση χρόνο αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τη Κάλιαρι. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, μιλώντας στο «Sport890» αποκάλυψε το επερχόμενο «διαζύγιο» του με το ιταλικό κλαμπ αναφέροντας: «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά είναι προφανές ότι θα φύγω από τον σύλλογο. Δεν έλειψε ο σεβασμός ή ο επαγγελματισμός από μέρους μου. Αυτά είναι συμβατικά θέματα και τρέχοντα ζητήματα στην Κάλιαρι, αλλά δεν χρονολογούνται από σήμερα. Γυρίζουν χρόνια πίσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής «Marca» o 35χρονος αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στη La Liga για λογαριασμό της Βαλένθια. Ο Γκοντίν έχει αγωνιστεί δώδεκα χρόνια στα γήπεδα της Ισπανίας, καθώς τρία χρόνια έπαιξε στη Βιγιαρεάλ, στη πρώτη του «περιπέτεια» εκτός Ουρουγουάης, ενώ εννέα χρόνια «τίμησε» τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός μετράει τη τρέχουσα σεζόν 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Kάλιαρι στη Serie A, με συνολικά 818 αγωνιστικά λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα