Βιγιαρεάλ - Αλαβές 5-2: Σαρωτική νίκη με το βλέμμα στην Ευρώπη

Newsroom
Βιγιαρεάλ - Αλαβές 5-2: Σαρωτική νίκη με το βλέμμα στην Ευρώπη

bet365

Με τους Ντιά και Μορένο να πετυχαίνουν από δυο γκολ, η Βιγιαρεάλ συνέτριψε 5-2 την Αλαβές και βρέθηκε στο -5 από την τετράδα.

Μπορεί για ένα διάστημα να έκανε τα εύκολα - δύσκολα απέναντι στην Αλαβές, όμως η γενικότερη εικόνα της δεν επέτρεπε να μην αποχωρήσει από το γήπεδο με μια εκκωφαντική νίκη. Και παρά το γεγονός πως είδε τους φιλοξενούμενους να επανέρχονται από το 2-0 και να ισοφαρίζουν, η Βιγιαρεάλ δεν έχασε την ψυχραιμία της, φόρτωσε με ακόμα τρία γκολ τα δίχτυα του Πατσέκο και πήρε εμφατικό τρίποντο (5-2) που την έστειλε στο -5 από την πρώτη τετράδα.

Προτού συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο οι Μορένο (18΄) και Ντιά (27΄) είχαν δώσει ασφαλές προβάδισμα στο σύνολο του Έμερι, το οποίο όμως εξανεμίστηκε μέσα σε ένα 25λεπτο. Αρχικά στο 44΄ ο Πονς μείωσε σε 2-1 και στο 65΄ ο Χοσέλου τιμώρησε τις ανισορροπίες στην αντίπαλη άμυνα, γράφοντας το 2-2. Η δυναμική επιστροφή της Αλαβές πάντως δεν φάνηκε να αποθαρρύνει τους γηπεδούχους. Αντιθέτως τους πείσμωσε για τη νίκη!

Στο 76΄ο Ντιά έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού το Κίτρινο Υποβρύχιο που ανάκτησε προβάδισμα με διαφορά δυο γκολ χάρη στο τελείωμα του Πίνο τρία λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μορένο στο 88΄δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Βιγιαρεάλ, η οποία έφτασε τις τρεις σερί νίκες και δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω της τα σκαμπανεβάσματα που της στοίχισαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα