Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: Σε τροχιά κορυφής με Οκάμπος στο 89΄

Newsroom
Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: Σε τροχιά κορυφής με Οκάμπος στο 89΄

bet365

Αυτή η Σεβίλλη μπορεί! Με γκολ του Οκάμπος στο 89΄οι Ανδαλουσιανοί πήραν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο (2-1) και πλησίασαν με... άγριες διαθέσεις στο -5 την πρωτοπόρο Ρεάλ. Τρίτη σερί ήττα για τους Ροχιμπλάνκος που βλέπουν την κορυφή να χάνεται.

Μέχρι τις τελευταίες στροφές της περσινής περιόδου, η Σεβίλλη παρέμενε κοντά στην κορυφή. Πράγμα που αναμφίβολα επιδιώκει να κάνει και φέτος, αλλά αυτή τη φορά με στόχο να φτάσει έως το τέρμα! Και με νίκες σαν αυτές απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, το σύνολο του Λοπετέγκι αποδεικνύει και με το παραπάνω πως τη φετινή σεζόν δεν υπολείπεται σε τίποτα. Χάρη σε γκολ του λυτρωτή Οκάμπος στο 89΄οι γηπεδούχοι υπέταξαν τους Μαδριλένους (2-1), μείωσαν στο -5 τη διαφορά από την κορυφή και συνεχίζουν με μανία και αυτοπεποίθηση να καταδιώκουν την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Η αρχή της αναμέτρησης μάλιστα θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν προμήνυμα για το τι θα ακολουθούσε. Μόλις στο 7΄ο Ράκιτιτς βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με απίθανη ρουκέτα έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Όμπλακ για να βάλει με εμφατικό τρόπο τη Σεβίλλη σε θέση οδηγού. Το γκολ έδειχνε να βγάζει εκτός τροχιάς την Ατλέτικο, η οποία σοκαρίστηκε από το γρήγορο τέρμα και βγήκε από τα καρέ της, ψάχνοντας την ισοφάριση που ήρθε από στατική φάση. Στο 33΄ο Λεμάρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φελίπε πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Η απόλυτη ισορροπία είχε επιστρέψει, το 1-1 χάριζε σε αμφότερες τον βαθμό, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν σε καμία περίπτωση αρκετός. Και κυρίως δηλαδή για τους Ροχιμπλάνκος που είχαν μείνει ήδη πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος (-13) και τελικά δεν κατάφεραν να μειώσουν ούτε στο ελάχιστο τη διαφορά. Ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των 90΄ο Οκάμπος είδε τη μπάλα να του στρώνεται τέλεια έπειτα από τον εξοστρακισμό της στο δοκάρι και με δυνατό σουτ νίκησε τον Όμπλακ για το 2-1. Κι αφού η Σεβίλλη γλίτωσε από... καρδιακό όταν στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ζοάο Φέλιξ σημάδεψε την οριζόντια δοκό, πανηγύρισε τρίποντο που την κρατάει σε τροχιά κορυφής και αναφωνεί πλέον πιο βροντερά από ποτέ πως φέτος είναι έτοιμη για τίτλο!

Σεβίλλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Μοντιέλ, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρέκικ, Χορδάν (54΄Ακούνια, 85΄ Αουγκούστινσον), Ντιλέϊνι, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Παπού Γκόμεζ (84΄Ελ Χανταντί), Ρομέρο (54΄Ράφα Μιρ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Φελίπε, Κοντογκμπιά, Ερμόσο, Τρίπερ, Καράσκο, Κόκε, Γιορέντε (40΄Ντε Πολ), Λεμάρ, Κορέα (46΄Ζοάο Φέλιξ), Σουάρες (57΄Κούνια)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα