Μπαρτσελόνα - Έλτσε: Ο Γκάβι θύμισε Μέσι κι άνοιξε λογαριασμό μαζί με τον πρωτάρη Τζουτγκλά (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Μπαρτσελόνα - Έλτσε: Ο Γκάβι θύμισε Μέσι κι άνοιξε λογαριασμό μαζί με τον πρωτάρη Τζουτγκλά (vid)

bet365

Το πρώτο γκολ του Γκάβι με τη Μπαρτσελόνα είναι γεγονός και ήρθε με υπέροχο τρόπο από τον φέρελπι Ισπανό χαφ που θύμισε... Μέσ κόντρα στην Έλτσε. Σκόραρε και ο πρωτάρης στο αρχικό σχήμα, Φεράν Τζουτγκλά!

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Έλτσε και ο Τσάβι είδε δύο από τα... πιτσιρίκια που πιστεύει και υπολογίζει να ανοίγουν λογαριασμό στην πρώτη ομάδα. Την αρχή έκανε ο Φεράν Τζουτγκλά. Ο μέχρι πρότινος άσημος εξτρέμ των Μπλαουγκράνα, ο οποίος είχε κάνει ντεμπούτο παίζοντας ένα λεπτό στο ματς κόντρα στην Οσασούνα (12/12), άρχισε για πρώτη φορά βασικός και εξαργύρωσε την εμπιστοσύνη του προπονητή του με γκολ μόλις στο 16'. Ο 22χρονος-απόκτημα από την Εσπανιόλ Β' το προηγούμενο καλοκαίρι, αν και 1,75, πήδηξε ψηλότερα από όλη την άμυνα της Έλτσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σεντερφορίσια κεφαλιά, γράφοντας προσωπική ιστορία.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του 17χρονου wonderkid, πλην όμως «ψημένου» στην πρώτη ομάδα, Γκάβι να πετύχει το παρθενικό του γκολ. Και το έκανε με υπέροχο σόλο από το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής, φτάνοντας μέχρι την περιοχή για το ιδανικό τελείωμα σε μία φάση που θύμισε μια από τις «επελάσεις» του Λέο Μέσι στο «Καμπ Νόου».

Δείτε τα δύο γκολ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα