Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Ασένσιο, Ροντρίγκο, Λούνιν θετικοί στην Covid-19!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Ασένσιο, Ροντρίγκο, Λούνιν θετικοί στην Covid-19!

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Ασένσιο, Ροντρίγκο, Λούνιν θετικοί στην Covid-19!

bet365

Θετικοί στην Covid-19 ανιχνεύθηκαν οι Ασένσιο, Μπέιλ, Ροντρίγκο, Λούνιν και Νταβίντε Αντσελότι, με τα κρούσματα στη Ρεάλ Μαδρίτης να ανέρχονται πλέον στα επτά!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού εντός της ομάδας έχουν ανέλθει πλέον στα επτά.

Μετά τις περιπτώσεις των Μόντριτς και Μαρσέλο, τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές ανιχνεύθηκαν θετικοί στον ιό και τίθενται άμεσα νοκ άουτ για τις επόμενες δυο αναμετρήσεις των Μπλάνκος απέναντι σε Κάντιθ (19/12) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (22/12).

Ο λόγος για τους Μάρκο Ασένσιο, Γκάρεθ Μπέιλ, Ροντρίγκο, Αντρέι Λούνιν αλλά και τον βοηθό του Κάρλο Αντσελότι, Νταβίντε Αντσελότι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώνει επίσημα πως μολύνθηκαν από την Covid-19.

Πλέον οι έξι ποδοσφαιριστές και ο γιος του «Καρλέτο» θα πρέπει να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο της La Liga και να απομονωθούν για τουλάχιστον δέκα μέρες, γεγονός που τους θέτει αυτόματα εκτός από τις δυο επικείμενες αναμετρήσεις της Βασίλισσας.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο αριθμός κρουσμάτων αυξηθεί και η Ρεάλ δεν είναι σε θέση να παρατάξει 13 παίκτες απέναντι στην Κάντιθ - εκ των οποίων τουλάχιστον ένας τερματοφύλακας και πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα - τότε θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα