«Συναγερμός» στην Ρεάλ, εντοπίστηκαν ακόμα πέντε κρούσματα κορονοϊού

«Συναγερμός» στην Ρεάλ, εντοπίστηκαν ακόμα πέντε κρούσματα κορονοϊού

Κώστας Τόπας
«Συναγερμός» στην Ρεάλ, εντοπίστηκαν ακόμα πέντε κρούσματα κορονοϊού

bet365

Εντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ, καθώς πέραν των Μόντριτς και Μαρσέλο, εντοπίστηκαν ακόμα πέντε κρούσματα κορονοϊού.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των Μαδριλένων, μετά τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων κορονοϊού. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (15/12) οι «μερένγκες» γνωστοποίησαν ότι Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς βρέθηκαν θετικοί στο Covid-19 κι έτσι τέθηκαν νοκ-άουτ για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πριν τη διακοπή.

Ωστόσο, τα προβλήματα για την Ρεάλ δεν σταματάνε εκεί, καθώς τα κρούσματα είναι παραπάνω από δύο. Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Vozpópuli» εντοπίστηκαν πέντε ακόμα κρούσματα, φτάνοντας συνολικά τα επτά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να αναβάλει την σημερινή (16/12) προπόνηση, προκειμένου οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις ανίχνευσης κορονοίού.

Οπως είναι λογικό, ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί ενόψει των αναμετρήσεων με την Κάντιθ (19/12) και την Αθλέτικ (22/12) στο πρωτάθλημα.

Οι κανόνες της La Liga πάντως είναι ξεκάθαροι, καθώς αναφέρουν ότι ο σύλλογος θα πρέπει να έχει διαθέσιμους 14 παίκτες (συμπεριλαμβανομένου ενός τερματοφύλακα) για να διεξαχθεί ένας αγώνας. Με επτά κρούσματα έως τώρα, η αναμέτρηση με την Κάντιθ δεν πρόκειται να αναβληθεί, εκτός αν βρεθούν θετικοί στον κορονοϊό οι δύο γκολκίπερ, Τιμπό Κουρτουά και Αντρέι Λούνιν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα