Λεβάντε: Νέο αρνητικό ρεκόρ στο ισπανικό πρωτάθλημα με 25 σερί ματς χωρίς νίκη!

Newsroom
Λεβάντε: Νέο αρνητικό ρεκόρ στο ισπανικό πρωτάθλημα με 25 σερί ματς χωρίς νίκη!

bet365

Η Λεβάντε δεν κατάφερε να κάνει σεφτέ στα τρίποντα ούτε στη 17η αγωνιστική, ηττήθηκε από την Εσπανιόλ σε ματσάρα (4-3) κι έθεσε νέο αρνητικό ρεκόρ στη La Liga με 25 σερί ματς δίχως νίκη!

Ο κατήφορος της φετινής Λεβάντε που οδηγεί στη Segunda (;) δεν έχει τελειωμό. Και συνοδεύεται κι από μια αρνητική επίδοση-ρεκόρ στα χρονικά του ισπανικού πρωταθλήματος, αυτή του μεγαλύτερου σερί χωρίς νίκη! Οι Γκρανότες λύγισαν μετά από τρομερό ματς στην έδρα της Εσπανιόλ (4-3), παρά το γεγονός ότι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ντε Φρούτος (11') και Σον (26') γύρισαν το ματς μετά το 1-0 των Καταλανών από τον Νταρντέρ (6'), είδαν τον Ντε Τομάς να ισοφαρίζει στο 49' αλλά πήραν ξανά τα ηνία του ματς με τον Μοράλες στο 57', δείχνοντας αποφασισμένοι για την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Αυτή, όμως, δεν ήρθε ούτε στη 17η αγωνιστική.

Με πρωταγωνιστή τον Πουάδο που σκόραρε στο 60' και το 76', πανηγύρισε εν τέλει το τρίποντο, αφήνοντας έτσι τη Λεβάντε ουραγό (8 β.) και για 25ο διαδοχικό παιχνίδι (από την περασμένη σεζόν) χωρίς τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά που κέρδισε ματς η ομάδα της Βαλένθια ήταν οκτώ μήνες πριν, στις 10 Απριλίου!

Το μέχρι πρότινος ρεκόρ ήταν οι 24 αγώνες από τη Σπόρτινγκ Χιχόν το 1998.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα