Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0: Και τώρα πιάστε την, στο +7 η (τυχερή) Ρεάλ (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0: Και τώρα πιάστε την, στο +7 η (τυχερή) Ρεάλ (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0: Και τώρα πιάστε την, στο +7 η (τυχερή) Ρεάλ (vid)

bet365

Με ένα ακόμα γκολ του Καρίμ Μπενζεμά και μεγάλη δόση τύχης, η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την αναποτελεσματική Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-0) σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της La Liga και άφησε εφτά βαθμούς πίσω της την δεύτερη Ατλέτικο.

Αν έχεις τύχη, διάβαινε. Αν, συν τοις άλλοις, έχεις Καρίμ Μπενζεμά και Τιμπό Κουρτουά, ακόμα περισσότερο! Με κορυφαίους τον Γάλλο επιθετικό και τον Βέλγο τερματοφύλακα, η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την πολύ καλή, αλλά αναποτελεσματική Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0) σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την ένατη αγωνιστική της La Liga, αφήνοντας εφτά βαθμούς πίσω της την δεύτερη Ατλέτικο, έστω και με ματς περισσότερο.

Ο Μπενζεμά, ο οποίος έλαμψε δια της απουσίας του από την τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας», αποδείχθηκε ξανά... χρυσός για την Βασίλισσα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία προβλημάτισε με την απόδοσή της, όχι όμως και με την αξιοπιστία της.

Ο Γάλλος επιθετικός, με πλασέ προ κενής εστίας ύστερα από... κατά λάθος ασίστ του Λούκα Μόντριτς (ο Κροάτης, επί της ουσίας, έκανε... τσαφ), σημείωσε το δωδέκατο του γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα (40’) και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Μαδριλένων.

Ήταν, μάλιστα, το 35ο του γκολ σε 46 παιχνίδια μέσα στο 2021 με την Ρεάλ, έχοντας ισοφαρίσει ήδη την καλύτερη του επίδοση σε ημερολογιακό έτος, όταν μόλις μπήκαμε στον Δεκέμβριο.

Την υπόλοιπη δουλειά φρόντισε να την κάνει άψογα ο Κουρτουά, ο οποίος είπε «όχι» σε κραυγαλέες ευκαιρίες των Ραούλ Γκαρθία και Οϊχάν Σανθέτ, με τα Λιοντάρια να αγγίζουν το γκολ και σε αναποτελεσματικές προσπάθειες των Ινιάκι Γουίλιαμς, Όσκαρ Ντε Μάρκος, Ουνάι Νούνιεθ και Μίκελ Βέσγα.

Η Αθλέτικ συμπλήρωσε 18 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (16 ήττες - 2 ισοπαλίες) στο γήπεδο της Ρεάλ, από μια νίκη με 2-0 τον Φεβρουάριο του 2005. Και, αφού δεν νίκησε απόψε, με τόσες και σημαντικές ευκαιρίες, δύσκολα θα το κάνει σύντομα...

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά - Λούκας Βάθκεθ (80’ Νάτσο), Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί - Μόντριτς (70’ Βαλβέρδε), Καζεμίρο, Κρόος (80’ Καμαβινγκά) - Ασένσιο (64’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Σιμόν - Λέκουε (46’ Ντε Μάρκος), Ουνάι Νούνιεθ, Γεράι Άλβαρεθ, Μπαλενθιάγα - Θάραγα, Ντάνι Γκαρθία (82’ Βέσγα), Βενθεδόρ (63’ Νίκο Γουίλιαμς), Μουνιαΐν (70’ Μπερενγκέρ) - Ραούλ Γκαρθία (70’ Σανθέτ), Ινιάκι Γουίλιαμς,

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα