Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι ανάμεσα στις ομάδες που ερευνώνται για μεταγραφικές παρατυπίες

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι ανάμεσα στις ομάδες που ερευνώνται για μεταγραφικές παρατυπίες

bet365

Όλο και περισσότερα κλαμπ φέρεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο μεταγραφών που ξέσπασε στην Ιταλία, μεταξύ των οποίων και ευρωπαϊκοί κολοσσοί όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι!

Μορφή χιονοστιβάδας αρχίζει και παίρνει το οικονομικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιταλία σχετικά με μεταγραφικές παρατυπίες από ομάδες της Serie A, αφού το θέμα φαίνεται πως ξεφεύγει από τα σύνορα της γειτονικής χώρας.

Πέρα από τις Νάπολι και Γιουβέντους, η εφημερίδα «Tuttosport» αποκάλυψε ακόμα 16 κλαμπ που εξετάζονται από τις ιταλικές αρχές για απάτη στις μεταγραφές, μεταξύ των οποίων και ευρωπαϊκοί κολοσσοί όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μαρσέιγ!

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, σύλλογοι του εξωτερικού φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση λόγω ορισμένων deals που έκλεισαν με κάποιο ιταλικό κλαμπ και πλέον τέθηκαν στο επίκεντρο των ερευνών.

Πάντως από τον φάκελο που έχει ανοίξει δεν απουσιάζουν και ομάδες από τα χαμηλότερα στρώματα, αφού οι Πάρμα, Πίζα, Κιέβο, Προ Βερτσέλι, Πεσκάρα, Νοβάρα που αγωνίζονται στη Serie B κατηγορούνται με τη σειρά τους για έκνομες πρακτικές.

Αναλυτικά οι ιταλικές ομάδες: Γιουβέντους, Νάπολι, Τζένοα, Σαμπντόρια, Έμπολι, Πάρμα, Πίζα, Κιέβο, Προ Βερτσέλι, Πεσκάρα, Νοβάρα

Και οι ομάδες του εξωτερικού: Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μαρσέιγ, Λιλ, Αμιάν, Βασιλεία, Λουγκάνο

 

LA LIGA Τελευταία Νέα