Μπαρτσελόνα: Τελεσίγραφο στον Ντεμπελέ για να ανανεώσει

Μπαρτσελόνα: Τελεσίγραφο στον Ντεμπελέ για να ανανεώσει

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Τελεσίγραφο στον Ντεμπελέ για να ανανεώσει

bet365

Μέσα σε διάστημα 15 ημερών, ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα πρέπει να δώσει μία οριστική απάντηση στους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, σχετικά με το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Ντόρτμουντ έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ με στόχο να καλύψει το κενό που άφησε ο Νεϊμάρ πηγαίνοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα για αυτόν, μιας και οι συχνοί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι ο 24χρονος άσος αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία γι' αυτό και του προσέφεραν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, μιας και το τωρινό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Ντεμπελέ είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «Καμπ Νόου», ωστόσο ο ατζέντης του δεν έχει πεισθεί ακόμα, κυρίως στις οικονομικές απολαβές που θα έχει ο πελάτης του, σε περίπτωση που βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Η Μπαρτσελόνα πάντως δεν πρόκειται να ανεβάσει την προσφορά της, γι' αυτό και ξεκαθάρισε στον Ντεμπελέ ότι θα πρέπει να δώσει μια οριστική απόφαση μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Οι «μπλαουγκράνα» παραμένουν αισιόδοξοι και θεωρούν ότι στο τέλος ο μάνατζερ του Γάλλου θα πειστεί κι έτσι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα