Μπιλμπάο - Γρανάδα 2-2: Ο Μουνιαΐν έσωσε τον βαθμό για τους Βάσκους (vid)

Newsroom
Μπιλμπάο - Γρανάδα 2-2: Ο Μουνιαΐν έσωσε τον βαθμό για τους Βάσκους (vid)

bet365

Ο Ίκερ Μουνιαΐν έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του (ασίστ και αυτογκόλ από δική του ενέργεια), έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Γρανάδα (2-2), αλλά όχι και τη Μπιλμπάο από το πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη.

Γλίτωσε την ήττα, παρέμεινε, όμως, σε χαμηλές πτήσεις η Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στη Γρανάδα. Οι Βάσκοι πήραν μεν τον βαθμό χάρη στο αυτογκόλ του κίπερ Μαξιμιάνο από το πλασέ του Ίκερ Μουνιαΐν στο 76', απώλεσαν δε άλλους δύο στο κυνήγι της εξόδου στην Ευρώπη, μένοντας δίχως νίκη σε πέντε σερί αναμετρήσεις τον τελευταίο μήνα.

Η αρχή ήταν ιδανική, ο ηγέτης Μουνιαΐν σέρβιρε στον κάπτεν Ραούλ Γκαρθία το 1-0 μόλις στο 10'. Ωστόσο, μέχρι να λήξει το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τα ηνία στο σκορ, ανατρέποντας την κατάσταση με τους Ματσίς και Μολίνα. Από την οξυδέρκεια του Μουνιαΐν, στο 76' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης σε περιπετειώδη φάση στη μικρή περιοχή, όμως, η αντίδραση δεν είχε συνέχεια για την Αθλέτικ, που τελείωσε το ματς και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ίνιγκο Μαρτίνεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι, η ομάδα του Μαρθελίνο εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός εξάδας, ενώ η Γρανάδα με τον βαθμό απομακρύνθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα