Βινίσιους: «Με ήθελε η Μπαρτσελόνα, αλλά... αγαπούσα τη Ρεάλ»
Όρκος... αγάπης από τον Βινίσιους προς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος άσος, που έχει εκπλήξει άπαντες με την απόδοσή του τη φετινή σεζόν, μίλησε για την περίοδο που αποτελούσε το μήλον της έριδος μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα όταν αγωνιζόταν ακόμα με τη Φλαμένγκο και η απάντησή του στο δίλημμα ήταν ξεκάθαρη.
Παρά το ενδιαφέρον των Μπλαουγκράνα, ο 21χρονος έκανε σαφές πως είχε μόνο μια επιλογή στο μυαλό του και επέλεξε τελικά του Μερένγκες λόγω του πρότζεκτ που του παρουσίασαν, αλλά και λόγω της αγάπης που έτρεφε από μικρός για το σύλλογο.
«Με ήθελαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αλλά επέλεξα τη Ρεάλ για το πρότζεκτ και για ό,τι έκαναν για μένα. Πάντα αγαπούσα το σύλλογο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όλους τους θρύλους. Έκανα τη σωστή επιλογή και ευελπιστώ να μείνω εδώ για πολύ καιρό» ήταν τα λόγια του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
