Αγουέρο: Παραμένει θετικός παρά τα σενάρια για πρώιμη απόσυρση

Αγουέρο: Παραμένει θετικός παρά τα σενάρια για πρώιμη απόσυρση

Newsroom
Αγουέρο: Παραμένει θετικός παρά τα σενάρια για πρώιμη απόσυρση

bet365

Το δικό του μήνυμα γύρω από τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την απόσυρση έστειλε ο Σέρχιο Αγουέρο, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με θετική διάθεση.

Τα τελευταία σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την κατάσταση υγείας του Σέρχιο Αγουέρο μόνο θετικά δεν είναι, καθώς πλέον γίνεται λόγος μέχρι και για απόσυρση του Αργεντινού από την αγωνιστική δράση λόγω του καρδιακού προβλήματος.

Για την ώρα πάντως κάτι τέτοιο δεν θεωρείται δεδομένο, καθώς ο επιθετικός της Μπαρτσελονα θα τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση για τους επόμενους τρεις μήνες και εντός αυτού του διαστήματος θα παρθεί η οριστική απόφαση αναφορικά με την καριέρα.

Από την πλευρά του ο Αγουέρο δεν χάνει την πίστη του και παραμένει θετικός για τις εξελίξεις, κάτι που έκανε σαφές μέσω του τελευταίου του μηνύματος στα social media.

«Με βάση τις φήμες, σας λέω ότι ακολουθώ όλες τις τις υποδείξεις των γιατρών του συλλόγου, υποβάλλομαι σε εξετάσεις και θεραπείες και θα δω την πρόοδό μου εντός 90 ημερών. Πάντα θετικός» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα