Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι είπε το «ναι» και ο Ντάνι Άλβες επιστρέφει!

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι είπε το «ναι» και ο Ντάνι Άλβες επιστρέφει!

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι είπε το «ναι» και ο Ντάνι Άλβες επιστρέφει!

bet365

Ο Τσάβι άναψε το «πράσινο» φως για τον Ντάνι Άλβες κι έτσι ο Βραζιλιάνος μπακ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ντάνι Άλβες δεν θα επέστρεφε στην Μπαρτσελόνα, τελικά ο Τσάβι άλλαξε γνώμη, ενέκρινε την επιστροφή του και ο Βραζιλιάνος μπακ ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Sport», η διοίκηση της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον 38χρονο αμυντικό και δεν αποκλείεται η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να οριστικοποιηθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Ετσι, ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου αναμένεται σύντομα να τεθεί στην διάθεση του προπονητή και πολύ καλού του φίλου, Τσάβι και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Καταλανούς.

Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Άλβες αγωνίστηκε σε 391 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας 21 γκολ, ενώ μοίρασε και 101 ασίστ. Στην οκταετία (2008/16) που έμεινε στο «Καμπ Νόου» πανηγύρισε με «μπλαουγκράνα» έξι τίτλους της La Liga, τέσσερα Κύπελλα και ισάριθμα Σούπερ Καπ, κατέκτησε τρία Champions League και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα