Λεβάντε - Γρανάδα 0-3: Επιτέλους διπλό και εκτός επικίνδυνης ζώνης (vid)

Newsroom
Λεβάντε - Γρανάδα 0-3: Επιτέλους διπλό και εκτός επικίνδυνης ζώνης (vid)

bet365

Μετά από πέντε αποτυχημένες απόπειρες, η Γρανάδα πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο το πρώτο της φετινό διπλό και ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Φρένο» στη Ράγιο από τη Θέλτα.

Η Γρανάδα μετρούσε μία νίκη όλη κι όλη σε 10 αγωνιστικές κι αυτή εντός έδρας, απέναντι στη Σεβίλλη. Μακριά από τη Μαδρίτη, τα πράγματα «σκούραιναν» κάθε φορά, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τελικά, τα κατάφερε, έσπασε το... ρόδι εκτός έδρας και το έκανε εντυπωσιακά, με το ευρύ 3-0 επί της Λεβάντε που παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Τα γκολ των Σάντσες (7'), Σουάρες (38') και Πουέρτας (69') έκαναν εύκολο το βράδυ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μορένο, η οποία ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού κι έφτασε τους 11 βαθμούς.

Πρώτη απώλεια της Ράγιο στο «Βαγιέκας»

Νωρίτερα, η έκπληξη της φετινής La Liga, Ράγιο Βαγιεκάνο έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Θέλτα κι έχασε την ευκαιρία της να πιάσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στην τετράδα. Ο Φαλκάο ξεκίνησε βασικός, απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα κι έτσι οι Μαδριλένοι έχασαν τους πρώτους φετινούς βαθμούς τους στο «Βαγιέκας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα