Βιγιαρεάλ - Κάντιθ 3-3: Ο Νταντζούμα την έσωσε στο... παρά ένα

Newsroom
Βιγιαρεάλ - Κάντιθ 3-3: Ο Νταντζούμα την έσωσε στο... παρά ένα

bet365

Ο Λοθάνο έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Βιγιαρεάλ και με απίθανο χατ τρικ είχε πάρει από το... χεράκι την Κάντιθ, η οποία όμως κατέρρευσε στο τέλος και επέτρεψε στο Κίτρινο Υποβρύχιο να πάρει τον βαθμό (3-3). «Μπλόκο» στη Βαρκελώνη για Μπιλμπάο.

Ματς για γερά νεύρα «Λα Κεράμικα», με τον Λοθάνο να κάνει άνω κάτω την άμυνα της Βιγιαρεάλ, η οποία όμως κατάφερε να επανέλθει στο φινάλε κόντρα στην Κάντιθ και να γλιτώσει φθηνά με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν αρκετά νωρίς «κεφάλι» στην αναμέτρηση, με τον άσο από την Ονδούρα να πληγώνει την άμυνα της Βιγιαρεάλ και να ανοίγει το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 43 με τον Τόρες να φέρνει το ματς στα ίσα, όμως δυο λεπτά αργότερα ο Λοθάνο χτύπησε και πάλι, στέλνοντας την ομάδα με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο 52΄ ολοκλήρωσε μια ιδανική βραδιά για τον ίδιο πετυχαίνοντας χατ τρικ και χτίζοντας γερές βάσεις για ένα σπουδαίο διπλό της ομάδας του, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Το Κίτρινο Υποβρύχιο ανέκτησε την συγκέντρωσή του και το γκολ του Ντια στο 80΄ σήμανε ολική αντεπίθεση, την ίδια ώρα που η Κάντιθ έδειχνε να λιγοψυχά. Τελικά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Νταντζούμα έριξε την ολοκληρωτική τορπίλη και συνάμα... ταφόπλακα πάνω στις ελπίδες των φιλοξενούμενων για μεγάλη απόδραση, με την Βιγιαρεάλ να διαμορφώνει το τελικό 3-3 και να σώζει βαθμό και προσχήματα.

Ηχηρό «στοπ» στη Βαρκελώνη για Μπιλμπάο

Ισόπαλες αναδείχθηκαν και η Εσπανιόλ με την Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να μην καταφέρνουν να κάμψουν την αντίσταση των Καταλανών και να αρκούνται με τον βαθμό (1-1). Εκείνοι πάντως που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα ήταν οι γηπεδούχοι με άψογο τελείωμα του φορμαρισμένου Ραούλ Ντε Τόμας (33΄) και να ρίξουν στα σχοινιά τους Βάσκους που υποχρεώθηκαν να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης.

Τελικά ο Ινιάκι Γουίλιαμς (54΄) έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία, με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το μόνο που ξεχώρισε στα εναπομείναντα λεπτά ήταν η... κόκκινη κάρτα του Ραούλ Ντε Τόμας (90΄), η οποία όμως δεν στάθηκε ικανή για την Μπιλμπάο να κάνει την απόλυτη ανατροπή με συνέπεια να χάσει για πρώτη φορά βαθμούς έπειτα από δυο σερί νίκες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα