Αζάρ: Κόστισε 115 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ και δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα «Clasico»

Κώστας Τόπας
Αζάρ: Κόστισε 115 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ και δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα «Clasico»

bet365

Από τη μέρα που ο Εντέν Αζάρ αποκτήθηκε από τη Ρεάλ, έχουν διεξαχθεί πέντε «Clasico», αλλά σε κανένα από αυτά ο Βέλγος αστέρας δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί, λόγω τραυματισμών.

Το καλοκαίρι του 2019, οι «μερένγκες» δαπάνησαν 115 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο άσο και το μόνο που έχουν πάρει πίσω για την ώρα, είναι απογοήτευση και για την εικόνα αλλά και για την κακοδαιμονία με τους συνεχείς τραυματισμούς.

Σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του, ενώ και οι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Εως τώρα έχει καταγράψει 51 συμμετοχές, με απολογισμό 5 τέρματα και 9 ασίστ.

Η Ρεάλ απέκτησε τον Αζάρ, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα σε μεγάλα παιχνίδια, όπως είναι το «Clasico». Από τη μέρα που πάτησε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έχουν διεξαχθεί πέντε ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ωστόσο ο Βέλγος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κανένα από αυτά.

Στα πρώτα τέσσερα ήταν τραυματίας, ενώ την περασμένη Κυριακή (24/10), ο Αζάρ παρακολουθούσε την αναμέτρηση από τον πάγκο, καθώς ο Αντσελότι προτίμησε να μη ρισκάρει με την χρησιμοποιήση του, μιας και προερχόταν από τραυματισμό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα