Ατλέτικο Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 2-2: Το... έσωσε ο Σουάρες (vid)

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 2-2: Το... έσωσε ο Σουάρες (vid)

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έπεισε, ωστόσο ο Λουίς Σουάρες με δυο γκολ έσωσε το βαθμό (2-2) κόντρα στη Σοσιεδάδ μέσα στο Μetropolitano. Στην κορυφή οι Βάσκοι.

Μια εβδομάδα μετά τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, αφού παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας στη Σοσιεδάδ. Δεν έπεισε με την εμφάνισή της, προβλημάτισε ανασταλτικά, ωστόσο το... έσωσε ο Λουίς Σουάρες. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή και στο +1 από τη Ρεάλ (με ματς περισσότερο), ενώ οι Μαδριλένοι βρίσκονται στο -3. Στο 7ο λεπτό ο Σέρλοθ άνοιξε το σκορ, με τον Ισακ στο 48' να διπλασιάζει τα τέρματα της Σοσιεδάδ. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός το πήρε πάνω του, στο 61' μείωσε σε 2-1 και στο 77' ήρθε η ισοφάριση. Ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι με τη... βοήθεια του VAR κι έφερε το ματς στα ίσα.

Άλμα τετράδας για Μπέτις

Νίκη που της χάρισε μια θέση στην πρώτη τετράδα της La Liga πέτυχε η Μπέτις απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο. ΟΙ Ανδαλουσιανοί άνοιξαν το σκορ με τον Μορένο στο 22΄προτού ο Χουάνμι γράψει το 2-0 δυο λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Εντέκα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και μείωσε σε 2-1. Στο 65΄μάλιστα η Ράγιο κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Γκαρσία, γεγονός που φάνηκε να λειτουργεί σαν... ξυπνητήρι αφύπνισης για την Μπέτις, η οποία ανέβασε ρυθμούς και πέτυχε το γκολ της νίκης χάρη σε όμορφο τελείωμα του Γουίλιαν Ζοσέ (75΄).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα