Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν γινόταν. Με ενόχλησε...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν γινόταν. Με ενόχλησε...»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι στην πρώτη μεγάλη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από τη Μπαρτσελόνα ανέλυσε εκείνες τις περίεργες μέρες όταν έμαθε πως δεν μπορούσε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. «Έπρεπε να σκεφτώ αμέσως τι θα έκανα και πως θα έβρισκα ομάδα» είπε.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται μακριά από τη Βαρκελώνη και την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, σε μια εξέλιξη που ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ερχόταν στη ζωή του. Ωστόσο, όποτε κάνει κάποιος σχέδια, τότε το σύμπαν έρχεται να τ' ανατρέψει και κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Αργεντινό σούπερ σταρ...

«Επέστρεψα από διακοπές, ήμουν έτοιμος να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο και να προπονηθώ την αμέσως επόμενη μέρα και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν μπορούσαμε ν' ανανεώσουμε. Με ενόχλησε πολύ αυτό που συνέβη... Οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα βρισκόμουν σε άλλα αποδυτήρια εκτός από αυτά της Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου γνωστοποιούσε πως δεν θα συνεχίζαμε μαζί και από εκείνη τη στιγμή άρχισα να σκέφτομαι τους τρόπους με τους οποίους θα κατάφερνα να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου δραστηριότηξτα. Έπρεπε να βρω μια ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου...

«Είχα κι άλλες προτάσεις, όμως συμφώνησα πολύ γρήγορα με την Παρί. Με ενθουσίασε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, οι φιλοδοξίες του συλλόγου, οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Όλα αυτά έκαναν εύκολη την απόφασή μου» είπε στο France Football ο νυν αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα