Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα περίμενε από τον Μέσι να παίζει τσάμπα και επιδίωξε την επιστροφή του Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα περίμενε από τον Μέσι να παίζει τσάμπα και επιδίωξε την επιστροφή του Νεϊμάρ

bet365

Ο Λαπόρτα αναφέρθηκε σε δύο πολύ σημαντικά θέματα για το σύλλογο: Της απώλειας του Μέσι και του πώς τελικά ο Νεϊμάρ δεν επέστρεψε στη Βαρκελώνη.

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, παραδέχτηκε ότι έγινε κίνηση για τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι που μας πέρασε παρόλο που ο σύλλογος ήταν βυθισμένος στα χρέη. Σε τέτοιον βαθμό μάλιστα, που έχασε τον Μέσι κι ο Λαπόρτα περίμενε από τον Αργεντινό να παίζει... τσάμπα για τους Καταλανούς! Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου της Βαρκελώνης εμφανίζεται πικραμένος από τη στάση του Αργεντινού, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του να φύγει.

«Ηλπιζα μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι ο Μέσι θα δεχόταν να παίζει στην Μπαρτσελόνα χωρίς χρήματα. Τον ρώτησα μάλιστα, αλλά η Παρί πίεζε για την μεταγραφή του. Το σκέφτηκα αυτό, γιατί τον γνωρίζω από μικρό παιδί, με μένα ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και γενικά βοήθησα την οικογένειά του.

Ολοι ήξεραν ότι είχε μια πολύ καλή προσφορά στα χέρια του. Φυσικά και θέλαμε να τον κρατήσουμε στο ρόστερ μας. Δεν μπορώ να θυμώσω με τον Μέσι, αλλά βλέπουμε ότι υπάρχει απογοήτευση κι από τις δύο πλευρές. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Κάνω ό,τι καλύτερο για την Μπαρτσελόνα και κανείς δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον σύλλογο».

Μάλιστα, ο Λαπόρτα σχολίασε και την υπόθεση «Νεϊμάρ» και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έγινε κίνηση για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

«Η πλευρά του Νεϊμάρ μας είπε ότι αρνήθηκε τις προτάσεις της Παρί για επέκταση της συνεργασίας τους. Μας είπαν ότι δεν θα συνεχίσουν αλλά στο τέλος τον έπεισαν. Δεν με απογοήτευσε, αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου και επικρατεί όποιος κάνει την καλύτερη πρόταση», τόνισε στο RAC1 ο Λαπόρτα και συμπλήρωσε:

«Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει πολλά έσοδα. Είναι παίκτης που αποτελεί σημείο αναφοράς. Το αποτέλεσμα της μη υπογραφής του ήταν καλό. Δεν θα είχε λύσει την κατάσταση για εμάς τώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα