Μπαρτσελόνα: Αρνείται ότι συμφώνησε με Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Αρνείται ότι συμφώνησε με Τσάβι

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Αρνείται ότι συμφώνησε με Τσάβι

bet365

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει μεταξύ Μπαρτσελόνα και Τσάβι, με τον Τζουάν Λαπόρτα να δίνει προθεσμία στον Ρόναλντ Κούμαν για να οδηγήσει ξανά την ομάδα σε επιτυχίες στα επόμενα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με άδεια χέρια από το «Μετροπολιτάνο» μιας και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο. Παρά το γεγονός ότι στην Ισπανία θεωρούν «τελειωμένο» τον Ρόναλντ Κούμαν, ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο Τζουάν Λαπόρτα φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού. Οπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», συζήτησε με τον Κούμαν, τονίζοντας του ότι στα επόμενα τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με Βαλένθια, Ρεάλ και Ράγιο Βαγιεκάνο, η ομάδα θα πρέπει να πάρει μόνο νίκες.

Ειδάλλως η συνεργασία με τον 58χρονο προπονητή θα ολοκληρωθεί μια και καλή. Πάντως, ο Λαπόρτα δεν έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με κανέναν άλλον προπονητή και πόσω μάλλον με τον Τσάβι. Επιθυμία του παλαίμαχου μέσου των Καταλανών και νυν προπονητή της Αλ Σαντ, είναι να κάτσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα