Μπενζεμά: «Θέμα χρόνου να παίξει στη Ρεάλ ο Μπαπέ, το λέει και ο ίδιος»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενζεμά: «Θέμα χρόνου να παίξει στη Ρεάλ ο Μπαπέ, το λέει και ο ίδιος»

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ περιμένει πως και πως να μείνει ελεύθερος από την Παρί για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, βάσει των ισχυρισμών του Καρίμ Μπενζεμά που μιλάει μαζί του όταν βρίσκονται στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο Μπαπέ δεν κατάφερε το φετινό καλοκαίρι να πάρει την μεταγραφή των ονείρων του και να παίξει στους «μερένγκες», αφού η Παρί δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει ούτε για 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει τη δουλειά του και παραμένει απόλυτος επαγγελματίας βοηθώντας την ομάδα του Ποτσετίνο, ωστόσο, το μυαλό και η καρδιά του βρίσκονται από καιρό στη Μαδρίτη.

Ο Καρίμ Μπενζεμά το έχει επαναλάβει και το λέει γι' ακόμα μια φορά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Equipe, όπου και τόνισε: «Ο Κιλιάν θα παίξει στη Ρεάλ, είναι απλά θέμα χρόνου, το λέει και ο ίδιος άλλωστε».

Ο στράικερ της «βασίλισσας», έδειξε πως κι εκείνος το μοναδικό που θέλει για την καριέρα του αυτή τη στιγμή είναι να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα και γι' αυτό ανανέωσε και το συμβόλαιό του, λέγοντας: «Η Ρεάλ παραμένει η κορυφαία ομάδα στον κόσμο, ακόμα και να διανύει περίοδο αναδιοργάνωσης».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα