Μπέτις - Χετάφε 2-0: «Καθάρισε» με Γουίλιαν Ζοσέ (vid)

Newsroom
Μπέτις - Χετάφε 2-0: «Καθάρισε» με Γουίλιαν Ζοσέ (vid)

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουίλιαν Ζοσέ η Μπέτις επικράτησε 2-0 της Χετάφε και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη La Liga.

Για πολλούς η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Οσασούνα θεωρήθηκε ως απλά μια εξαίρεση. Εξάλλου η Μπέτις έδειχνε εδώ και καιρό πως αδυνατεί να βρει σταθερότητα και η άνετη νίκης στην Παμπλόνα ερμηνεύτηκε ως απλά ένα τυχαίο γεγονός.

Ο Γουίλαν Ζοσέ όμως είχε άλλη γνώμη και αφού οδήγησε την ομάδα του με δυο γκολ στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη La Liga, απέδειξε πως ο σύλλογος της Ανδαλουσίας πλέον έχει βρει τη φόρμα του.

Ο 29χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ απέναντι σε μια νωχελική Χετάφε μόλις στο 14΄με το σύνολο του Πελεγκρίνι να έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του πριν το ημίχρονο.

Ό,τι δεν συνέβη πάντως στα πρώτα 45΄τελεσφόρησε στο δεύτερο μέρος, με τον Γουίλιαν Ζοσέ να χτυπά για δεύτερη φορά (55΄) και να γίνεται ο πρώτος Βραζιλιάνος που σκοράρει ντομπλέτα για την Μπέτις από το 2008.

Η Χετάφε δεν είχε καμία αξιοπρόσεκτη αντίδραση στο «Βιγιαμαρίν», ενώ οι Βερδιμπλάνκος διαχειρίστηκαν άψογα το υπόλοιπο του παιχνιδιού και πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που τους έστειλαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμους με τη Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα