Σεβίλλη - Εσπανιόλ 2-0: Επιμένει στο... κυνήγι της Ρεάλ (vid)

Newsroom
Σεβίλλη - Εσπανιόλ 2-0: Επιμένει στο... κυνήγι της Ρεάλ (vid)

bet365

Η Σεβίλλη δεν αφήνει με τίποτα την πρωτοπόρο Ρεάλ να ξεφύγει στη βαθμολογία και χάρη στη νίκη 2-0 απέναντι στην Εσπανιόλ συνεχίζει με αυταπάρνηση να κυνηγάει την κορυφή. Νωρίτερα Βαλένθια και Μπιλμπάο μοιράστηκαν τον βαθμό (1-1).

Ακόμη μια νίκη για τη Σεβίλλη, η οποία έχει εξελιχθεί στον πιο... στενό κορσέ της πρωτοπόρου Ρεάλ.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε 2-0 της νεοφώτιστης Εσπανιόλ, μείωσε τη διαφορά στο -2 από την κορυφή και πλέον μετέφερε την πίεση στους Μαδριλένους που από την πλευρά τους υποδέχονται το βράδυ (25/9) τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Από την αρχή της αναμέτρησης το σύνολο του Λοπετέγκι έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό, με τον Ελ Νεσίρι να ανοίγει το σκορ στο 13΄. Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν τον ρυθμό του ματς όμως η αποβολή του Ντιλέινι στο 66΄έθεσε τους τρεις βαθμούς σε κίνδυνο.

Παρόλα αυτά, η Σεβίλλη δεν έχασε την συγκέντρωσή της, έμεινε πιστή στο πλάνο και επιβραβεύθηκε στο 87΄με τον Ράφα Μίρ να σκοράρει το δεύτερο γκολ των Ανδαλουσιανών και να σφραγίζει τη νίκη.

Σώθηκε στο 90' η Βαλένθια

Νωρίτερα Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο διασταύρωσαν τα ξίφη τους με κοινό σκοπό την επιστροφή στις νίκες. Οι Βάσκοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 69΄με κεφαλιά του Ινίγκο Μαρτίνεθ, όμως οι Νυχτερίδες φύλαγαν την απάντηση για το φινάλε.

Στο πέμπτο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Μάρκος Αντρέ κατάφερε να σοκάρει τους φιλοξενούμενους και να ισοφαρίσει για τη Βαλένθια, η οποία τελικά γλίτωσε σε νεκρό χρόνο την δεύτερη σερί ήττα στη La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα