Μπαρτσελόνα: Πρώτος στόχος ο Πογκμπά για το καλοκαίρι

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Πρώτος στόχος ο Πογκμπά για το καλοκαίρι

bet365

Το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει στο τέλος της σεζόν και η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει προχωρήσει στις πρώτες ενέργειες για να τον αποκτήσει.

Μεγαλόπνοα σχέδια προετοιμάζει για τη νέα σεζόν η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί η οικονομική κατάσταση του συλλόγου να μην επέτρεψε την πραγματοποίηση μεγάλων μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι, όμως στη Βαρκελώνη διατηρούν την αισιοδοξία τους πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε μερικούς μήνες.

Όπερ σημαίνει πως ο Ζουάν Λαπόρτα μαζί με τους συνεργάτες του καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την δυναμική επιστροφή των Μπλαουκράνα στο μεταγραφικό παζάρι, με πρώτο και καλύτερο όνομα στη λίστα εκείνο του Πολ Πογκμπά.

Το συμβόλαιο του Γάλλου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες οι Καταλανοί έχουν προχωρήσει ήδη στις πρώτες επαφές με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό.

Από την πλευρά τους πάντως, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν ανησυχούν και παραμένουν βέβαιοι πως η ανανέωση του 28χρονου αποτελεί απλώς θέμα χρόνου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα