Σεβίλλη - Βαλένθια 3-1: Τριάρα και κοντά στην κορυφή

Newsroom
Σεβίλλη - Βαλένθια 3-1: Τριάρα και κοντά στην κορυφή

bet365

Η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 3-1 της Βαλένθια, βρέθηκε στην 3η θέση και με ματς λιγότερο. Πρώτο τρίποντο για την Εσπανιόλ. 

Η Σεβίλλη επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες, επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Βαλένθια και βρέθηκε στην 3η θέση, αλλά και με ματς λιγότερο. Οι Σεβιλιάνοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά είχαν φροντίσει στο 25λεπτο να σφραγίσουν το τρίποντο. Μόλις στο 3ο λεπτό από ασίστ του Λαμέλα ο Γκόμες πέτυχε το 1-0, ενώ στο 15' από το αυτογκόλ του Λάτο ήρθε το δεύτερο γκολ. Στο 22' ο Ράφα Μιρ πέτυχε και τρίτο γκολ. Η Βαλένθια μείωσε με τον Ντούρο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω, χάνοντας έτσι σε δεύτερο σερί παιχνίδι.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική για να καταφέρει η Εσπανιόλ να φτάσει στην πρώτη νίκη της σεζόν και παράλληλα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Βαρκελώνης επικράτησε 1-0 της Αλαβές βυθίζοντας την ακόμα περισσότερο, μιας και είναι στον πάτο χωρίς βαθμό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ραούλ ντε Τομάς στο 54' με πέναλτι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα