Αζάρ: Είναι «εύθραυστος» και ο Αντσελότι το έχει καταλάβει...

Αζάρ: Είναι «εύθραυστος» και ο Αντσελότι το έχει καταλάβει...

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ: Είναι «εύθραυστος» και ο Αντσελότι το έχει καταλάβει...

bet365

Ναι μεν είναι στην αποστολή ξανά, ναι μεν μπορεί να ξεκινήσει μαζί με τους Μπενζεμά και Βινίσιους στην επίθεση, ωστόσο, ο Εντέν Αζάρ έχει κάνει τον Αντσελότι να καταλάβει πολύ καλά ότι χρειάζεται διαχείριση...

Ο Αζάρ έπειτα από την απουσία του από το ματς του Champions League απέναντι στην Ίντερ μεσοβδόμαδα, είναι στην αποστολή της Ρεάλ για το αποψινό παιχνίδι με την Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Η ομάδα του Μπορδαλάς είναι τέτοια που αρέσκεται στο παιχνίδι δύναμης και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τον Κάρλο Αντσελότι αναφορικά με τον Βέλγο αστέρα.

Ο Αζάρ είχε χάσει την αναμέτρηση με τους «νερατζούρι» λόγω προβλήματος που είχε αποκομίσει στο γόνατο από το ματς με την Θέλτα (βασικός, έπαιξε 60') και φαίνεται ότι θα επανέλθει κόντρα στις «νυχτερίδες».

«Δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε, όμως τον πιστεύουμε και ξέρουμε ότι σύντομα θα είναι και πάλι καλά. Όμως, είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή το γεγονός πως πάει για δυο σερί ματς. Πρέπει να τον προσέχουμε έπειτα και από το ιστορικό που έχει στους τραυματισμούς» ήταν τα λόγια του Αντσελότι...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα