Κούμαν: Διορία τριών αγώνων και στο βάθος Ζόρντι Κρόιφ

Κούμαν: Διορία τριών αγώνων και στο βάθος Ζόρντι Κρόιφ

Κώστας Ζάλιαρης
Κούμαν: Διορία τριών αγώνων και στο βάθος Ζόρντι Κρόιφ

bet365

Ο Τζουάν Λαπόρτα «έβραζε» με τον Ρόναλντ Κούμαν μετά την βαριά ήττα (3-0) της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν, φέρεται να έχει μπει διορία στον Ολλανδό και οι σκέψεις για τον αντικαστάτη είναι υπαρκτές...

Οι πληροφορίες από το θέμα της Μπαρτσελόνα και την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται στο αγωνιστικό κομμάτι ο σύλλογος, έρχονται από τον ισπανικό Τύπο με καταιγιστικό ρυθμό και όλα μοιάζουν ρευστά.

Ο Ρόναλντ Κούμαν μπορεί να δήλωσε ότι... χάρη σ' εκείνον η ομάδα επιβιώνει, όμως, ο Τζουάν Λαπόρτα ίσως να μην έχει την ίδια άποψη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες και την Sport, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα «έβραζε» με με τον Ολλανδό κόουτς μετά το 3-0 από την Μπάγερν και ο Κούμαν φέρεται να έχει διορία τριών παιχνιδιών για να διορθώσει τα πράγματα.

Την ίδια στιγμή, στους «μπλαουγκράνα» φέρονται να κάνουν σκέψεις για ό,τι μπορεί να επακολουθήσει ώστε να μη βρεθούν απροετοίμαστοι.

Κάπως έτσι έχει έρθει στην επιφάνεια το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ που βρίσκεται στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, σε πόστο που έχει να κάνει με οργανωτικά καθήκοντα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα