Μπαρτσελόνα: Βάζει στον «πάγο» τον Κουτίνιο για να μην πληρώσει την ρήτρα στην Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Βάζει στον «πάγο» τον Κουτίνιο για να μην πληρώσει την ρήτρα στην Λίβερπουλ

bet365

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει δώσει εντολή στον Ρόναλντ Κούμαν να μην χρησιμοποιήσει αρκετά τον Φελίπε Κουτίνιο τη φετινή σεζόν, διαφορετικά θα αναγκαστεί να πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ στην Λίβερπουλ.

Στις αρχές του καλοκαιριού η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να παραχωρήσει τον Φελίπε Κουτίνιο σε μια ομάδα.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν βρήκε την ιδανική πρόταση κι έτσι παρέμεινε κάτοικος «Καμπ Νόου». Ωστόσο, η άποψη του Ρόναλντ Κούμαν για τον Κουτίνιο, δύσκολα θα αλλάξει. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν τον υπολογίζει, αλλά ο Βραζιλιάνος άσος έχει «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιο του.

Ετσι, η διοίκηση των Καταλανών είναι αναγκασμένη να πληρώνει ένα υπέρογκο ποσό στον Κουτίνιο μέχρι την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Sport», οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν δώσει εντολή στον Κούμαν να μην τον χρησιμοποιήσει σε αρκετά παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος είναι ότι σε περίπτωση που ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιστεί σε ακόμη 10 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, τότε οι «μπλαουγκράνα» θα αναγκαστούν να πληρώσουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ στην Λίβερπουλ. Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπήρξε ο όρος ο οποίος έλεγε αν ο Κουτίνιο πραγματοποιήσει 100 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα, τότε θα πρέπει ο σύλλογος να πληρώσει επιπλέον 20 εκατομμύρια ευρώ στην Λίβερπουλ!

Για την ώρα ο Κουτίνιο μετράει 90 συμμετοχές με την Μπάρτσα, έχοντας απολογισμό 23 γκολ και 14 ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα