Πικέ: «Έβγαινα με την Σακίρα κι άλλαξε η σχέση μου με τον Πεπ... »

Πικέ: «Έβγαινα με την Σακίρα κι άλλαξε η σχέση μου με τον Πεπ... »

Newsroom
Πικέ: «Έβγαινα με την Σακίρα κι άλλαξε η σχέση μου με τον Πεπ... »

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα καμίας άλλης ομάδας, αποκάλυψε την εποχή που σκεφτόταν ν' αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τα ραντεβού του με την Σακίρα και την εμμονή του Πεπ με τον Μουρίνιο!

Αν και ποτέ και για κανέναν λόγο δεν είχε σκεφτεί ν' αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη, αφού λατρεύει την Μπαρτσελόνα και πλέον ως αρχηγός έδειξε το δρόμο αποδοχής των μειώσεων για το καλό του κλαμπ, ο Ζεράρ Πικέ πριν από περίπου μια δεκαετία είχε περάσει πολύ δύσκολα.

Είχε αισθανθεί ότι η κατάσταση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και η εμμονή εκείνου με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην κόντρα που είχαν στην LaLiga, επηρέαζε αρνητικά τ' αποδυτήρια της ομάδας και τους παίκτες...

«Ήταν η σεζόν 2011-2012 όταν σκέφτηκα πραγματικά να φύγω... Ήταν η τελευταία σεζόν του Πεπ και ήταν δύσκολη.

Είχα αρχίσει να βγαίνω με την Σακίρα και όλα άλλαξαν στη σχέση μου με τον προπονητή. Υπήρχε τεράστια πίεση και ένιωθα ότι έπρεπε να τα κάνω όλα τέλεια στην προπόνηση.

Φτάσαμε σε ένα σημείο μεγάλης έντασης, γενικά στο εσωτερικό της ομάδας, όχι μονάχα σε εμένα. Η κόντρα με τον Μουρίνιο και την Ρεάλ είχε αρνητική επιρροή στην ομάδα μας. Ο Πεπ ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο παντού.

Θέλω ν' αποσυρθώ στην Μπαρτσελόνα. Δεν θα πάω σε άλλη ομάδα. Όταν καταλάβω ότι πλέον δεν μπορώ να προσφέρω στην Μπαρτσελόνα τότε θα σταματήσω» είπε η νυν «σημαία» της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα