Αγουέρο: «Στην Σίτι φτάναμε μιάμιση ώρα πριν από την προπόνηση και εδώ μισή ώρα πριν»

Newsroom
Αγουέρο: «Στην Σίτι φτάναμε μιάμιση ώρα πριν από την προπόνηση και εδώ μισή ώρα πριν»

bet365

Αλλιώς τα περίμενε ο Σέρχιο Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε και να κριτικάρει τους «μπλαουγκράνα» δημοσίως.

Μετά από μία σπουδαία διαδρομή με την Μάντσεστερ Σίτι ο 32χρονος Αργεντινός στράικερ επέστρεψε στην La Liga, αυτή την φορά για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Το ντεμπούτο του ο Αγουέρο δεν έχει προλάβει ακόμα να το πραγματοποιήσει, καθώς ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στην γάμπα θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο.

Μιλώντας σε live stream στο Twitch, o επιθετικός των «μπλαουγκράνα» μίλησε για τις διαφορές που έχει εντοπίσει ήδη, ανάμεσα στην Σίτι και την Μπαρτσελόνα, κριτικάροντας δημόσια τους Καταλανούς.

«Στη Σίτι, φτάναμε μιάμιση ώρα πριν από την προπόνηση και εδώ μισή ώρα πριν από την προπόνηση. Ήμουν μία ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης για να κάνω ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά δεν υπήρχε κανείς. Όλα ήταν εκτός λειτουργίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα