Γκριεζμάν: Οι συνολικές αποδοχές του θα έφταναν μέχρι και 95 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα (pics)

Κώστας Τόπας
Γκριεζμάν: Οι συνολικές αποδοχές του θα έφταναν μέχρι και 95 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα (pics)

bet365

Οι συνολικές απολαβές του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, θα μπορούσαν να είχαν φτάσει μέχρι τα 95 εκατομμύρια ευρώ, αν κι εφόσον παρέμενε μέχρι το τέλος του συμβολαίου του στο «Καμπ Νόου».

Ο 30χρονος Γάλλος άσος αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, καθώς πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν την τελευταία στιγμή πριν την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου, τη χρυσή τομή για την παραχώρησή του Γκριεζμάν στους «ροχιμπλάνκος».

Οι «μπλαουγκράνα» θα λάβουν φέτος 10 εκατομμύρια ευρώ κι εφόσον επιτευχθούν οι συμφωνημένοι όροι, η Ατλέτικο θα υποχρεωθεί να πληρώσει 40 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος της σεζόν.

Η καταλανική ιστοσελίδα «Sport», έδωσε στο φως της δημοσιότητας το συμβόλαιο που είχε ο Γκριεζμάν με την Μπαρτσελόνα. Το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, προέβλεπε συνολικές αποδοχές ύψους 95 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι είχε υπογραφεί συμφωνία για αύξηση των αποδοχών του ανά 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Την πρώτη του σεζόν στο «Καμπ Νόου», ο Γκριεζμάν εισέπραξε 17 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πέρυσι 18 εκατομμύρια ευρώ. Αν παρέμενε στην Μπαρτσελόνα και φέτος, τότε οι απολαβές του θα έφταναν τα 19 εκατομμύρια ευρώ, τη σεζόν 2022/23 θα λάμβανε 20 εκατομμύρια ευρώ και την τελευταία του χρονιά ως «μπλαουγκράνα» (2023/24), οι αποδοχές του θα έφταναν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά δεν θα ήταν τα μοναδικά χρήματα που θα έπαιρνε ο Γάλλος επιθετικός, καθώς στη συμφωνία υπήρχαν και μπόνους που θα είχε ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών του και τους ομαδικούς κι ατομικούς τίτλους, που ενδεχομένως να κατακτούσε.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβούν καθώς ο Γκριεζμάν επέστρεψε στο «Wanda Metropolitano» και μάλιστα με λιγότερα χρήματα απ' ότι λάμβανε ετησίως στην Μπαρτσελόνα, όντας ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ατλέτικο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα