Ρεάλ Μαδρίτης: Το αστρονομικό συμβόλαιο που προσφέρει στον... ελεύθερο Μπαπέ

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Το αστρονομικό συμβόλαιο που προσφέρει στον... ελεύθερο Μπαπέ

bet365

Πρόταση - μαμούθ ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κίλαν Μπαπέ για το επόμενο καλοκαίρι, με τα νούμερα που προσφέρει η Βασίλισσα να... ζαλίζουν.

Μπορεί η επιχείρηση «Κίλιαν Μπαπέ» να απέτυχε παταγωδώς το φετινό καλοκαίρι, όμως στη Μαδρίτη εξακολουθούν να πιστεύουν πως είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι ο Γάλλος να ντυθεί στα λευκά.

Ο 22χρονος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου πως δεν έχει απολύτως καμία πρόθεση να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτό σημαίνει πως ο δρόμος για την ισπανική πρωτεύουσα ανοίγει διάπλατα, όμως οι ιθύνοντες της Ρεάλ προκειμένου να διασφαλίσουν πλήρως τη μεταγραφή είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν γη και ύδωρ, τόσο σε εκείνον όσο και στους εκπροσώπους του.

Όπως αποκαλύπτουν στην Ισπανία, η πρόταση των Μερένχες στον Μπαπέ αφορά εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Το μεγαλύτερο οικονομικό δέλεαρ όμως για τον Γάλλο είναι οι προμήθειες και τα μπόνους υπογραφής που θα αποκομίσει, τα οποία συνολικά ενδέχεται να φτάσουν στο δυσθεώρητο ύψος των 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως οι Μαδριλένοι ήταν πρόθυμοι να προσφέρουν μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί προκειμένου να ολοκληρώσουν από φέτος το deal, όμως η άρνηση των Παριζιάνων να διαπραγματευτούν έθεσε από νωρίς τέλος στις όποιες ελπίδες διατηρούσαν στην Ισπανία για αίσια έκβαση της υπόθεσης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα