Αζάρ: «Ο κόσμος πιστεύει ότι πάντα είμαι τραυματίας»

Αζάρ: «Ο κόσμος πιστεύει ότι πάντα είμαι τραυματίας»

Κώστας Τόπας
Αζάρ: «Ο κόσμος πιστεύει ότι πάντα είμαι τραυματίας»

bet365

Αποφασισμένος να δείξει την αξία του είναι ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τους τραυματισμούς που έχει υποστεί όσο βρίσκεται στην Ρεάλ.

Όσα δείγματα αισιοδοξίας και βελτίωσης κι αν δείχνει σποραδικά ο Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, πάλι έρχεται ένας νέος τραυματισμός. Oι «μερένγκες» δαπάνησαν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο άσο και το μόνο που έχουν πάρει πίσω για την ώρα, είναι απογοήτευση και για την εικόνα αλλά και για την κακοδαιμονία.

Σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του, ενώ και οι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Ο ίδιος πάντως σε συνέντευξή του στο ολλανδικό «HLN» τόνισε πως ο κόσμος πιστεύει ότι είναι συνεχώς τραυματίας, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε πως επιθυμεί να φτάσει στο 100% και να αποδείξει σε όλους το τι πραγματικά αξίζει.

«Υπέγραψα με τη Ρεάλ για πέντε σεζόν. Οι δύο πρώτες δεν ήταν καλές, οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν, αλλά έχω ακόμα τρεις ακόμη για να αποδείξω την αξία μου.

Ελπίζω να πάει καλά, ελπίζω να σηκωθώ ένα πρωί και να νιώσω υπέροχα στην προπόνηση. Αν νιώσω πόνο εκεί, τον σέρνω στους αγώνες και θα συνεχίσω να τον έχω. Περιμένω εκείνη τη στιγμή που θα μπορώ να δείξω ξανά την αξία μου.

Η Ρεάλ έχει ήδη ξοδέψει πολλά χρήματα για μένα. Θέλω να τους δώσω κάτι πίσω. Ο κόσμος πιστεύει ότι πάντα είμαι τραυματίας. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αν δείτε την καριέρα μου δεν υπάρχει παίκτης που, σε διάστημα 10 ετών, που να έχει παίξει τόσα παιχνίδια όσα έχω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα