Πρώτη γκέλα για Σεβίλλη, νίκες για Σοσιεδάδ, Αθλέτικ

Πρώτη γκέλα για Σεβίλλη, νίκες για Σοσιεδάδ, Αθλέτικ

Πρώτη γκέλα για Σεβίλλη, νίκες για Σοσιεδάδ, Αθλέτικ

bet365

Πρώτη γκέλα στο πρωτάθλημα για τη Σεβίλλη, η οποία παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Ελτσε.

Η Σεβίλλη γκέλαρε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, αφού δεν κατάφερε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» να νικήσει την Ελτσε, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, στο 11’ με σουτ του Έντσο Ρόκο επειτα από ασίστ του Φιντέλ. Η Σεβίλλη αντέδρασε, πήρε τον έλεγχο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40’ με γυριστή κεφαλιά του Εν Νεσίρι έπειτα από σέντρα του Ακούνια. Στην επανάληψη, οι Σεβιλιάνοι είχαν την κατοχή, πίεσαν για το γκολ της λύτρωσης, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Με γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 34ο λεπτό, η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε στο «Μπαλαϊδος» τη Θέλτα με 1-0. Οι Γαλιθιάνοι είχαν την κατοχή κι αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της εθνικής Ισπανίας, Ουνάι Σιμόν, ο οποίος ήταν και ο MVP την αναμέτρησης. Ηταν η πρώτη νίκη για τους Βάσκους στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από δύο ισοπαλίες.

Στο Σαν Σεμπαστιάν η Σοσιεδάδ επικράτησε 1-0 της Λεβάντε με σκόρερ τον Μπαρενετσέα λίγο πριν από το τέλος του α΄ ημιχρόνου. Πήρε τη δεύτερη νίκη στη σεζόν και βρέθηκε ψηλά στη βαθμολογία.

Κυριακή 29/8

Μπαρτσελόνα-Χετάφε (18:00)

Κάντιθ - Οσασούνα (20:30)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Γρανάδα (20:30)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ (23:00 )


 

LA LIGA Τελευταία Νέα