Βαλένθια - Αλαβές 3-0: Αήττητη με γκολάρα Σολέρ (vid)

Βαλένθια - Αλαβές 3-0: Αήττητη με γκολάρα Σολέρ (vid)

bet365

Ο Κάρλος Σολέρ σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική με μια τρομερή εκτέλεση με τακουνάκι και η Βαλένθια επικράτησε άνετα της Αλαβές (3-0), συνεχίζοντας αήττητη στη φετινή La Liga.

Το πιο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στη νέα σεζόν πραγματοποιεί η Βαλένθια με τον Μπορδαλάς στον πάγκο της. Οι Νυχτερίδες επιβλήθηκαν με 3-0 της Αλαβές στο «Μεστάγια», έκαναν το 2/2 εντός έδρας και έφτασαν συνολικά τους 7 βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, με κοινή συνισταμένη τον εκπληκτικό Κάρλος Σολέρ.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος κλήθηκε και στην εθνική Ισπανίας για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Μουντιάλ στον όμιλο της Ελλάδας, μετά τα δύο πέναλτι στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, σκόραρε ξανά, με ένα ασύλληπτο no-look, εναέριο τακουνάκι μέσα από τη μικρή περιοχή, γράφοντας το 2-0 στο 45+2'. Βας (3') και Γκέδες (60') άνοιξαν κι έκλεισαν αντίστοιχα τον θρίαμβο.

Ανάλογη πορεία διαγράφει και η νεοφώτιστη Μαγιόρκα, η οποία επικράτησε της Εσπανιόλ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ροντρίγκες στο 27' και βρίσκεται επίσης πρώτη στη βαθμολογία με 7 βαθμούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα