Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

bet365

Με έναν τρομερό Καρίμ Μπενζεμά να την οδηγεί επιθετικά και να σκοράρει δύο φορές η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε με 4-1 το δύσκολο εμπόδιο της Αλαβές στην πρεμιέρα της La Liga.

Δεν ήταν ένα καθόλου εύκολο έργο αυτό που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αλαβές. Μάλιστα για ένα τουλάχιστον ημίχρονο οι Μαδριλένοι ταλαιπωρήθηκαν αισθητά από έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο και αρκετά επικίνδυνο επιθετικά. Όμως στο τέλος η Ρεάλ χάρις στα 2 γκολ του Καρίμ Μπενζεμά πήρε ευρεία νίκη εκτός έδρας με 4-1.

Η Αλαβές ξεκίνησε διάταξη 4-4-2 ως εξής: Πατσέκο - Αγκιρεγκαμπίρια, Λαγκουάρντια, Λεζέν και Ντουάρτε - Πονς, Πίνα, Γκαρσία και Ριόχα - Ζοσέλου και Μέντεζ.

Η Ρεάλ με 4-3-3 έπαιξε αρχικά ως εξής: Κουρτουά - Βάσκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο και Αλάμπα - Κασεμίρο, Φ. Βαλβέρδε και Μόντριτς - Μπενζεμά, Αζάρ και Μπέιλ. Η Αλαβές μάλιστα είχε και χαμένο τετ α τετ του Πονς στο α' 45λεπτο ενώ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Βάσκεθ αλλά και διαμαρτυρήθηκε για φάουλ του Αζάρ.

Στην επανάληψη όμως ο Μπενζεμά πήρε το... όπλο του για να... τελειώσει το ματς. Στο 48' έκανε το 0-1. Σε μία φάση διαρκείας σκόραρε από κοντά μετά από πάσα - τακουνάκι του Αζάρ. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για περίπτωση οφσάιντ.

Στο 56' ήρθε και το 2-0 για τους Μαδριλένους με εξαιρετικό ξεπέταγμα της τελείωμα με προβολή του Νάτσο από σέντρα Μόντριτς μετά από κόρνερ. Στο 62' ο Μπενζεμά βρήκε και 2ο γκολ του. Ο Φέντε Βαλβέρδε αφού άδειασε τον αντίπαλό του και έκανε ότι ήθελε του γύρισε τη μπάλα και ο Γάλλος σούπερ σταρ με 2η προσπάθεια έκανε το 0-3.

Η Αλαβές επιχείρησε να μείνει... ζωντανή στον αγώνα και μείωσε σε 3-1 με πέναλτι του Χοσέλου στο 64', το οποίο κέρδισε ο Γκουιντέτι από τον Κουρτουά. Η Ρεάλ όμως είχε και άλλο γκολ στον αγώνα. Στις καθυστερήσεις ο Αλάμπα έκανε τη σέντρα και ο Βινίσιους (στο 92') σκόραρε για το τελικό 1-4 και το έκανε με κεφαλιά.

Αλαβές: Πατσέκο - Αγκιρεγκαμπίρια, Λαγκουάρντια, Λεζέν και Ντουάρτε - Πονς (58' Εντιαγέ), Πίνα (82' Μόγια), Γκαρσία (58' Γκουιντέτι) και Ριόχα (67' Ιβάν Μαρτίν) - Ζοσέλου και Μέντεζ (67' Πελίστρι).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά - Βάσκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο και Αλάμπα - Κασεμίρο, Φ. Βαλβέρδε (88' Ίσκο) και Μόντριτς (88' Ασένσιο) - Μπενζεμά (88' Γιόβιτς), Αζάρ (65' Βινίσιους) και Μπέιλ (68' Ροντρίγκο).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα