RAC 1: «Παράθυρο ανατροπής με Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

RAC 1: «Παράθυρο ανατροπής με Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

Βασίλης Τεμπέλης
RAC 1: «Παράθυρο ανατροπής με Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Οι εξελίξεις με τον Λιονέλ Μέσι είναι καταιγιστικές και παρά το ανακοινωθέν διαζύγιο, το καταλανικό RAC1 αφήνει παράθυρο ανατροπής και παραμονής του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα.

Η «βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έπεσε το βράδυ της Πέμπτης (5/8). Η Marca είχε προδιαγράψει τις εξελίξεις με αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ, ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα με την οποία επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι.

Το καταλανικό RAC 1 αφήνει, ωστόσο, μικρό παράθυρο ανατροπής και παραμονής του 34χρονου Αργεντινού στους Μπλαουγκράνα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα El Barça juga a RAC1: «Πηγές από την Μπαρτσελόνα εξηγούν στο RAC1 ότι η κατάσταση σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη. Τα εμπλεκόμενα μέρη θέλουν να μιλήσουν μέχρι τέλους», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Επισημαίνεται ότι ήδη ο Τζουάν Λαπόρτα έχει ανακοινώσει ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα