Ο Μέσι θα συνεχίσει τις διακοπές, δίχως να έχει υπογράψει!

Ο Μέσι θα συνεχίσει τις διακοπές, δίχως να έχει υπογράψει!

Βασίλης Τεμπέλης
Ο Μέσι θα συνεχίσει τις διακοπές, δίχως να έχει υπογράψει!

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τις διακοπές του, καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμη με την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει στόχο να κλείσει την υπόθεση μέχρι τις 13 Αυγούστου.

Από το Μαϊάμι, στην Ίμπιζα και έπεται συνέχεια. Ο Λιονέλ Μέσι διασκεδάζει περισσότερο από κάθε άλλο καλοκαίρι - μετά και την κατάκτηση του Copa America με την εθνική Αργεντινής - τις διακοπές, ωστόσο οι τρέχουσες μπορούν να διαρκέσουν λίγες μέρες περισσότερο.

Ο Μέσι είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και μπορεί η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα να θεωρείται από τους περισσότερους σχεδόν δεδομένη, αλλά ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. O 34χρονος βρίσκεται στο ισπανικό νησί παρέα με τους «κολλητούς» του, Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας, και τις οικογένειές τους.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα βρίσκεται τη Δευτέρα (2/8) στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, όπως ήταν προγραμματισμένο. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την ίδια την Μπάρτσα.

«Ο Μέσι δεν θα επιστρέψει, παρά μόνο όταν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Στόχος των Μπλαουγκράνα είναι κλείσουν την υπόθεση μέχρι τις 13 Αυγούστου για να είναι παρών ο σταρ τους στην πρεμιέρα της ισπανικής Liga, κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ (15/8, 21:00).

Όπως γράφει χαρακτηριστικά και η AS στον τίτλο της: «Ο Μέσι θα συνεχίζει τις διακοπές του, μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα