Μπαρτσελόνα: Ξεκόβει τα σενάρια περί ανταλλαγής Γκριεζμάν - Ντιμπάλα

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Ξεκόβει τα σενάρια περί ανταλλαγής Γκριεζμάν - Ντιμπάλα

bet365

Καμία διάθεση δεν έχει η Μπαρτσελόνα να κάτσει στο τραπέζι με την Γιουβέντους και να συζητήσει πιθανή ανταλλαγή Γκριεζμάν - Ντιμπάλα,

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τα βρήκαν στις οικονομικές λεπτομέρειες για την ανταλλαγή Γκριεζμάν - Σαούλ και όπως φαίνεται η υπόθεση οδεύει προς «ναυάγιο».

Η «L' Equipe» αποκάλυψε πως οι Καταλανοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να προτείνουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό στην Γιουβέντους, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ωστόσο, η «Mundo Deportivo», αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού άσου των «μπιανκονέρι».

Βέβαια, επιθυμία των «μπλαουγκράνα» παραμένει να βρεθεί κάποια λύση για την αποδέσμευση του Γκριεζμάν, είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα