Μπαρτσελόνα: Κάνει πίσω στην ανταλλαγή Γκριεζμάν-Σαούλ με την Ατλέτικο

Μπαρτσελόνα: Κάνει πίσω στην ανταλλαγή Γκριεζμάν-Σαούλ με την Ατλέτικο

bet365

Παρά τις πρώτες θετικές επαφές, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τα βρίσκουν στις οικονομικές λεπτομέρειες για την ανταλλαγή Γκριεζμάν-Σαούλ και οι Μπλαουγκράνα καθ' όπως φαίνεται αποσύρονται από την υπόθεση.

Η υπόθεση ανταλλαγής του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ξεκίνησε θετικά και έδειχνε να προχωράει μετά τις πρώτες επαφές. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ήταν θετικοί στο να κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο, οι Ροχιμπλάνκος έδειξαν ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη τους, όμως, το deal φαίνεται πως «ναυαγεί» οριστικά.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Μπλαουγκράνα κάνουν πίσω καθώς οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε αδιέξοδο αναφορικά με τη φόρμουλα της ανταλλαγής και τις οικονομικές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, η πλευρά της Μπάρτσα ζητούσε τον Σαούλ ως έμψυχο αντάλλαγμα, αλλά και χρηματικό ποσό από τους Μαδριλένους για να καλυφθεί η διαφορά της αξίας τους την οποία θεωρεί αδιαμσβήτητη (περίπου στα 60 εκατ. ο Σαούλ, σχεδόν τα διπλάσια ο Γάλλος στράικερ). Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση της Ατλέτικο, η οποία δεν βρίσκει λόγο να καταβάλει τόσο υψηλό ποσό από τη στιγμή που δεν κίνησε πρώτη τα νήματα για την εν λόγω μεταγραφή.

Πλέον, αν δεν υποχωρήσουν οι Καταλανοί το deal θα ματαιωθεί οριστικά και σε αυτή την περίπτωση ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει νέο «βαρίδι» σχετικά με το μπάτζετ, αφού η πλευρά του Γκριεζμάν αρνείται τη μείωση του μισθού του που του έχει ζητηθεί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα