Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Προχωράει η ανταλλαγή Γκριεζμάν - Σαούλ (vid)

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Προχωράει η ανταλλαγή Γκριεζμάν - Σαούλ (vid)

bet365

Προχωράει σύμφωνα με τo COPE η ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο.

Ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, στην Μπαρτσελόνα αν και θα δει μειωμένες κατά το ήμισυ (50%) τις απολαβές του, ωστόσο οι Μπλαουγκράνα δεν σταματούν εδώ τη μεταγραφική τους δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το COPE προχωρά η ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Σαούλ. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπάρτσα και την Ατλέτικο έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες και απομένει το τελικό «ok» του προέδρου της πρώτης, Τζουάν Λαπόρτα.

Ο Γκριεζμάν είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική επιστροφής του στους Ροχιμπλάνκος - οι οποίοι τον πούλησαν το καλοκαίρι του 2019 αντί 120 εκατομμυρίων ευρώ στους Καταλανούς - ενώ τηλεφωνικά έχει μιλήσει μαζί του και ο πρώην προπονητής του, Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο 30χρονος Γάλλος βρίσκεται στην Ίμπιζα για διακοπές και έχει έρθει σε επικοινωνία με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του στην Ατλέτικο.

Ένας εξ αυτών είναι ο Σαούλ, ο οποίος ετοιμάζεται ν' ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο. Έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Ατλέτικο, την περασμένη σεζόν που η ομάδα της Μαδρίτης έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και ο 26χρονος Ισπανός βλέπει με θετικό μάτι τη μετακόμισή του στην Μπαρτσελόνα, αν και γνωρίζει ότι και εκεί θα είναι δύσκολο να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα