Ρεάλ: Ο Πέρεθ ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές

Ρεάλ: Ο Πέρεθ ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Ο Πέρεθ ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές

bet365

Καμία άλλη μεταγραφική προσθήκη δεν θα πραγματοποιήσει η Ρεάλ, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες, πως το «παζλ» για το ρόστερ της νέας σεζόν έχει ολοκληρωθεί.

Η Ρεάλ φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει από τώρα το ρόστερ της, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς σύμφωνα με την «Marca», οι Μαδριλένοι δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε άλλες μεταγραφικές προσθήκες.

Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες, πως ο σύλλογος δεν μπορεί να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφές, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που προκλήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας. Πάντως θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ δεν προχώρησε σε καμία μεταγραφική προσθήκη.

Ουσιαστικά η μοναδική φετινή προσθήκη ήταν αυτή του Αυστριακού κεντρικού αμυντικού, Νταβίντ Αλάμπα, ενώ το φετινό ρόστερ είναι ίδιο -τουλάχιστον για τώρα- με το περυσινό, με εξαίρεση την αποχώρηση του Σέρχιο Ράμος για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αλλαγή βέβαια, υπήρξε και στην τεχνική ηγεσία των «μερένγκες», με τον Κάρλο Αντσελότι να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, παίρνοντας τη θέση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Επομένως, δεν πρόκειται να δούμε τον Κιλιάν Μπαπέ ή τον Έρλινγκ Χάαλαντ να προσγειώνονται στη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν από τις αρχές του καλοκαιριού και το γεγονός ότι οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα