Πέρεθ: «Ραούλ και Κασίγιας τα μεγαλύτερη λάθη της Ρεάλ»

Πέρεθ: «Ραούλ και Κασίγιας τα μεγαλύτερη λάθη της Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Πέρεθ: «Ραούλ και Κασίγιας τα μεγαλύτερη λάθη της Ρεάλ»

bet365

Με απαξιωτικά λόγια φαίνεται πως έχει μιλήσει ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ για τους θρύλους της ομάδας, Ραούλ και Ίκερ Κασίγιας, σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες κι αφορά την ιστορία του συλλόγου.

Ικέρ Κασίγιας και Ραούλ αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στην ιστορία της Ρεάλ. Οι δύο Ισπανοί αγωνίστηκαν για πολλά χρόνια στους Μαδριλένους, κατακτώντας αμέτρητους τίτλους.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το οποίο θα αναφέρεται στη «Βασίλισσα» και σε αυτό φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου των «μερένγκες», Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για τους Κασίγιας και Ραούλ αλλά όπως φαίνεται δεν είχε να πει και τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ως τις δύο μεγαλύτερα λάθη στην ιστορία του συλλόγου.

«Ο Κασίγιας δεν είναι ένας τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι θέλετε να σας πω; Δεν είναι και ποτέ δεν ήταν. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που κάναμε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως έχεις αυτούς όμως που τους αγαπάς, τους λατρεύεις, μιλάς για αυτούς. Τους υπερασπίστηκαν τόσο πολύ. Λοιπόν είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ομάδας. Και δεύτερος ήταν ο Ραούλ. Οι δύο μεγαλύτερες απάτες της Ρεάλ, είναι πρώτα ο Ραούλ και μετά ο Κασίγιας.

Οι παίκτες είναι πολύ εγωιστές και δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους, αν το κάνεις θα είναι λάθος. Θα σε απογοητεύσουν. Έχω τη χειρότερη εντύπωση για αυτούς. Ο Φλορεντίνο είναι τρομερά εκνευρισμένος με τον παλιό επιθετικό, και δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Τον κατηγορεί πως κατέστρεψε τη Ρεάλ και πως ήταν ένας από τους λόγους που παραιτήθηκε από την προεδρία τού συλλόγου το 2006», αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα του βιβλίου, το οποίο έβγαλε στην δημοσιότητα η «El Confidential».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα