Λαπόρτα: «Δεν μας σταματάει κανείς, η ESL θα γίνει και η UEFA το γνωρίζει»

Λαπόρτα: «Δεν μας σταματάει κανείς, η ESL θα γίνει και η UEFA το γνωρίζει»

Κώστας Τόπας
Λαπόρτα: «Δεν μας σταματάει κανείς, η ESL θα γίνει και η UEFA το γνωρίζει»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα αναφέρθηκε ξανά στο πρότζεκτ της ευρωπαϊκής κλειστής Λίγκας, τονίζοντας πως θα πραγματοποιηθεί, παρά την αντίθεση της UEFA.

Μπορεί η ιδέα της European Super League να «ναυάγησε» πριν καν αρχίσει, ωστόσο παραμένει ακόμα στο μυαλό αρκετών ομάδων. Οπως της Ρεάλ, της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα.

Οι τρεις αυτές ομάδες επιμένουν πως η δημιουργία αυτής της κλειστής λίγκας, μόνο θετικά γεγονότα μπορεί να φέρει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των μελών του συλλόγου, τόνισε πως θα γίνει εκ νέου προσπάθεια για την δημιουργία της ESL, παρά την αντίθεση της UEFA.

«Το εγχείρημα είναι ζωντανό, η UEFA δεν ήθελε να δεχτεί διάλογο και δεν το καταλαβαίνουμε. Δεν πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη που θέλαμε να γίνουμε κυρίαρχοι του πεπρωμένου μας. Δεν θα πληρώσουμε κυρώσεις, έχουμε δίκιο.

Η UEFA δεν ήθελε να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για να μιλήσουμε και δεν ξέρω το γιατί. Δεν θα τιμωρηθούμε, είμαστε σωστοί σε όλα. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τα κλαμπ που αποχώρησαν. Αν τα δικαστήρια μας δικαιώσουν, τότε οι ομάδες μπορούν να σπάσουν το συμβόλαιο που έχουν με την UEFA. Δεν θα κάνουμε πίσω», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα