Σέρχιο Ράμος: Οι πιθανότεροι προορισμοί του μετά το «διαζύγιο» με την Ρεάλ

Κώστας Τόπας
Σέρχιο Ράμος: Οι πιθανότεροι προορισμοί του μετά το «διαζύγιο» με την Ρεάλ

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος αποτελεί και με τη βούλα παρελθόν από την Ρεάλ και ήδη τρία μεγάλα «μεγαθήρια» της Ευρώπης τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους.

Με ανακοίνωσή της η «Βασίλισσα» γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον Σέρχιο Ράμος. Πλέον η Ρεάλ θα πορεύεται χωρίς τον Ισπανό αμυντικό, περίπου 17 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση.

Μετά την αποχώρηση του από τους «μερένγκες», αρχηγοί της ομάδας θα είναι οι Μαρσέλο, Καρίμ Μπενζεμά και Ράφαελ Βαράν. Κάτι που σημαίνει πως το περιβραχιόνιο δεν θα το φοράει κανένας Ισπανός ποδοσφαιριστής. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν 1904.

Οσον αφορά τον Σέρχιο Ράμος, δεν αποκλείεται από τη νέα κιόλας σεζόν ο Ισπανός να έχει βρει ήδη τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «ΑS», οι τρεις ομάδες που φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις στο κυνήγι για την υπογραφή του Ράμος είναι οι: Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, οι δύο τελευταίες δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένες να ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία κοστολογείται αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Σέρχιο Ράμος.

Από την άλλη, όμως οι Παριζιάνοι, όπως τονίζει το ισπανικό δημοσίευμα έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του, του οποίου ξεκαθάρισαν πως το οικονομικό κομμάτι δεν θα σταθεί εμπόδιο, σε περίπτωση που ο πρώην, πλέον, στόπερ των Μαδριλένων, πει το «ναι» στην ομάδα του Νασέρ Ελ Κελαϊφί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα