Τα έβαλε με ρεπόρτερ ο Ζιντάν: «Η δουλειά σου είναι ντροπή» (vid)

Τα έβαλε με ρεπόρτερ ο Ζιντάν: «Η δουλειά σου είναι ντροπή» (vid)

Κώστας Τόπας
Τα έβαλε με ρεπόρτερ ο Ζιντάν: «Η δουλειά σου είναι ντροπή» (vid)

bet365

Εξαλλος έγινε ο Ζινεντίν Ζιντάν όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θεωρεί πως η ανοιχτή επιστολή με την οποία αποχαιρέτησε την Ρεάλ, ήταν λάθος κίνηση.

Ο Γάλλος τεχνικός αποχώρησε από την Ρεάλ τις 27 Μαΐου, για δεύτερη φορά στην προπονητική καριέρα του, μετά την αποτυχία της ομάδας να κερδίσει τίτλο αυτή τη σεζόν.

Σε ανοιχτή επιστολή του ο Ζιντάν άφησε αιχμές κατά της διοίκησης, λέγοντας ότι παραιτήθηκε επειδή ένιωθε ότι πλέον ο σύλλογος δεν τον πίστευε.

Μετά την παραίτησή του από τους «μερένγκες» ο 48χρονος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα αν και ήδη αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Πάντως, ο Ζιντάν αυτές τις μέρες δεν σκέφτεται τη δουλειά καθώς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτές δεν μπορεί να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» να κάνει βόλτα στους δρόμους της Ισπανίας αλλά ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ έγινε έξαλλος όταν ένας δημοσιογράφος τον πλησίασε για να του κάνει ερωτήσεις. Συγκεκριμένα, ρεπόρτερ της «El Golazo» τον ρώτησε αν θεωρεί πως η απόφασή του να αποχαιρετήσει τους Μαδριλένους, με ανοιχτή επιστολή, αφήνοντας αιχμές κατά της διοίκησης, ήταν λανθασμένη.

Ο Ζιντάν δεν άφησε ασχολίαστη την ερώτηση και τα έβαλε μαζί του, χαρακτηρίζοντας τη δουλειά του «ντροπή» ενώ τον προκάλεσε να σβήσουν οι κάμερες προκειμένου να μπορέσουν να μιλήσουν.

«Εξακολουθείς να κάνεις τις ίδιες ανόητες ερωτήσεις όπως πριν; Η δουλειά σου είναι ντροπή. Είναι πάντα η ίδια κατάσταση με εσάς. Με ξέρεις και σε ξέρω. Σβήσε τις κάμερες και έλα να μιλήσουμε χωρίς αυτές», του είπε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν, χωρίς ωστόσο να δίνεται συνέχεια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα