Βαλένθια: Ήρθε σε συμβιβασμό με τον Βatman

Βαλένθια: Ήρθε σε συμβιβασμό με τον Βatman

Βαλένθια: Ήρθε σε συμβιβασμό με τον Βatman

bet365

Η Βαλένθια ήρθε σε δικαστικό συμβιβασμό με την DC Comics μετά από μήνες αντιδικίας για το επετειακό έμβλημά της, το οποίο έμοιαζε με το αντίστοιχο του Batman.

Η κόντρα στης Βαλένθια με την εταιρία κινούμενων σχεδίων που έχει ως πρωταγωνιστή των Batman, DC Comics, κρατάει από το 2014. Το επετειακό έμβλημα που σχεδιάστηκε το 2018 για τα 100 χρόνια της ισπανικής ομάδας επιδείνωσε τις ήδη κακές κακές σχέσεις και η επίλυση των διαφορών οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες καθώς η εταιρία από τις ΗΠΑ υποστήριζε ότι «υπάρχει κίνδυνος σύγχυσης σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης» με επίκληση στην παραβίαση του άρθρου 8.1 του European Union Trade Mark Regulation (ΕUTMR).

Μετά από μήνες αντιδικίας και διαπραγματεύσεων επήλθε δικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έτσι οι Νυχτερίδες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το σχέδιο που μοιάζει με τον Batman και να το αποτυπώνουν στα εμπορικά τους προϊόντα.

Οι δικηγόροι της Βαλένθια υποστήριξε ότι η «ειρήνη» μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει μακροπρόθεσμο ορίζονται. Η DC Comics από την πλευρά της αφού εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίζει να επιτηρεί τη διαδικασία για τυχόν παρατυπίες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα